• Слайд 1
 
interatletika.com




Ярослав Кононенко: «Дмитро Горобець мотивує мене перемагати!»

Не втомлювався радувати своїми результатами на престижних змаганнях в «менс фізик» в 2019-му році киянин Ярослав Кононенко. Спортсмен став автором медальних успіхів на світовому і континентальному чемпіонатах.

В іспанській Санта-Сусанні на Чемпіонаті Європи Ярослав відзначився сріблом в змаганнях юніорів (3.05.2019, юніори менс фізик 16-23 року до 174 см) і четвертим місцем в категорії до 173 см серед чоловіків.

Найвищим успіхом в кар'єрі вихованця кращого Elite Pro спортсмена світу в «менс фізик» Дмитра Горобця стало друге місце на Чемпіонаті світу серед чоловіків у ОАЕ, в категорії «менс фізик до 173 см» (8.11.2019).

Про те, які зміни в спортивному житті Ярослава Кононенка сприяли зростанню результатів і, звичайно ж про плани на майбутнє прес-служба ФББУ розпитала атлета.

Ярослав Кононенко:

«2019-й рік був дуже продуктивним. Було дуже багато приємних емоцій, перемог, а головне - отриманий досвід!

Після виступу на Чемпіонаті Європи стався ряд позитивних змін: зміна тренера, зміна тренувань, форми, позінгу. Влітку моїм тренером став Дмитро Горобець. Під його керівництвом я став призером Чемпіонату світу та Чемпіонату України. Прогрес в формі і позінгу дозволив конкурувати з дорослими спортсменами на Чемпіонаті світу.

На 2020 й рік запланував наступне:

- прибрати всі недоліки в формі;

- показати прогрес на чемпіонатах світу та Європи;

- змагатися на турнірі «Арнольд Класик Європа»;

- піднятися якомога вище в рейтинговій таблиці IFBB.

Хочеться принести для Національної федерації бодібілдингу України багато перемог в новому році

і отримати похвалу від свого наставника. Дмитро Горобець мотивує мене перемагати!»

3