• Слайд 1
 
interatletika.com




Вікторія Щербакова: «Докладаю максимум зусиль для переходу в Elite Pro»

Лідер рейтингу ФББУ в «велнес фітнесі» за підсумками 2019-го року Вікторія Щербакова в минулому році стала віцечемпіонкою Європи (3.05.2019, м. Санта-Сусанна, Іспанія), здобула перемоги на турнірах «IFBB Nordic Cup and Jan Tana Classic» (6.10.2019, м. Лахті, Фінляндія) і «Diamond Cup Prague» (23.11.2019, м. Прага, Чехія), стала фіналісткою Чемпіонату і Кубку світу. За підсумками виступів на міжнародних змаганнях стала Вікторія володаркою карти Elite Pro. Співавтором успіхів харків'янки є тренер Вадим Василевський.

Як оцінює минулий спортивний рік, які плани будує на 2020-й рік Вікторія Щербакова розповіла пресслужбі ФББУ.

 

Вікторія Щербакова, майстер спорту України міжнародного класу:

«Сезон 2019-го року був для мене дуже насиченим. Були злети і падіння, але можу сказати з упевненістю, що роком я задоволена. З весни 2019-го року я почала працювати з тренером Вадимом Василевським і спільними зусиллями ми боремося за перемоги. Осінній сезон приніс відмінні результати нашої спільної з тренером роботи. Перемога на «IFBB Nordic Cup and Jan Tana Classic», абсолютна перемога на «Diamond Cup Prague», що дала можливість отримати Elite Pro Card. Отримання карти професіонала - це було однією з основних цілей 2019-го року і я дуже задоволена таким результатом. Також я посіла шосте місце в світовому рейтингу IFBB і перше місце в українському рейтингу спортсменів в «велнес фітнес», що дуже мене порадувало і надихнуло на роботу в новому році.

Мої плани на 2020 й: докласти максимум зусиль для переходу в Elite Pro. Весняний сезон ще буду змагатися серед аматорів, а ось восени планую перехід у професійний дивізіон. Потрудитися доведеться багато».

3