• Слайд 1
 
interatletika.com




Сергій Ткаченко - лідер рейтингу ФББУ у «маскуляр фізик»!

Киянин Сергій Ткаченко беззаперечний лідер рейтингу ФББУ у дисципліні «маскуляр фізик» за підсумками 2019 року. У активі атлета низка успіхів на найпрестижніших міжнародних змаганнях, серед яких найвагоміші - срібло чемпіонату світу та представницького турніру «Арнольд Класик Європа».

Про найуспішніший сезон у кар’єрі Сергій розповів пресслужбі ФББУ.

Сергій Ткаченко, віцечемпіон світу з маскуляр фізик:
«Восени сезон розпочав перемогою 7 вересня на турнірі «IFBB Nafplio Classic» (м. Нафпліон, Греція). Потім було медальне продовження на «Арнольд Класик Європа» («срібло», 22.09.2019, м. Барселона, Іспанія) та на «IFBB Diamond Cup Macedonia» («бронза», 13.10.2019, м. Скоп’є, Македонія).

Найвдалішим в моїй кар’єрі був виступ на Чемпіонаті світу в ОАЕ (09.11.2019, м. Фуджайра, ОАЕ), де я посів друге місце. Я вирішив не зупинятися і після поїхав в Чехію на «Diamond Cup Prague» (23.11.2019, м. Прага, Чехія), де здобув перше місце і карту Elite Pro. Це був дуже успішний сезон. Результатом стало 12-е місце у світовому рейтингу IFBB та перше у рейтингу ФББУ. За це я дуже вдячний своєму тренеру Шульженко Артему та функціонерам федерації, а саме Талавері Віталію Сергійовичу, який завжди контролював мене. Хочу подякувати своєму другу Георгію за підтримку. А також найбільше дякую своєму другу РАФу за віру в мене, за його турботу та за моральну допомогу! Дуже багато змін відбулося в моєму житті за останній час, але це тільки привід йти вперед і не обертатись назад.

На змагальний сезон 2020 року дуже великі плани, бо я повинен виправдати сподівання багатьох людей і довести, що я гідний їх уваги і довіри. Заплановані виступи на багатьох турнірах. Але поки я не буду розповідати всі секрети. Українська команда - найкраща і ми варті перемог, великих перемог!»

8