• Слайд 1
 
interatletika.com




Катерина Чернєй: «Коли хвилювання бере верх, кажу собі: «Зараз або ніколи!»

Своє ім'я в славну історію українського бодібілдингу вписала в 2019-му році одеситка Катерина Чернєй. Спортсменка, яка виступає в дисципліні «велнес фітнес», на Чемпіонаті Європи завершила виступ на п'ятому місці (м Санта-Сусанна, Іспанія, 3.05.2019, категорія до 168 см), а на Чемпіонаті світу (м. Братислава, Словаччина, 30.11. 2019, категорія до 168 см) домоглася головного успіху в своїй кар'єрі - виборола бронзову медаль.

Своїми спогадами про 2019-й спортивний рік Катерина Чернєй поділилася з пресслужбою ФББУ.

Катерина Чернєй, бронзова призерка чемпіонат світу:

«Минулий змагальний рік видався для мене досить вдалим. Він почався зі спільної роботи з моїм чудовим тренером Михайлом Кисляковим. Завдяки його вмінню дати потужний настрій, у мене було достатньо впевненості в собі на кожному турнірі.

При підготовці до весняного і до осіннього сезонів у мене виникали гострі ситуації зі здоров'ям і здавалося б, що підготовку можна відкласти, але не в моєму випадку.

Вперше я спробувала свої сили на міжнародній сцені. На змаганнях IFBB дуже серйозна і гідна конкуренція, і це лише підігріває інтерес виявитися попереду за підсумками змагань. Тому, коли хвилювання бере верх, роблячи перший крок на сцену я кажу собі: «Зараз або ніколи!»

 У травні 2019-го року в іспанській Санта-Сусанні я стала фіналісткою чемпіонату Європи, а осінній сезон приніс мені бронзу Чемпіонату світу, який пройшов в Братиславі, Словаччина.

Успіхи на змаганнях такого рівня були для мене дуже бажаними досягненнями. Попереду новий спортивний рік і нові цілі. Планую весняний сезон пропустити і підготуватися на престижний турнір «Арнольд Класик Європа», який прийматиме Севілья в вересні».

 

8