• Слайд 1
 
interatletika.com




Наталя Тертишна: «Плани на новий сезон грандіозні»

Минулий спортивний рік харків'янка Наталя Тертишна однозначно запам'ятає назавжди, адже він був насичений успіхами. Перемога на Кубку України в Рівному (19-21.04.2019) в категорії «бікіні до 162 см» і присвоєння спортсменці за даний успіх звання «Майстер спорту України». Перша медаль на міжнародних змагання в Римі «Diamond Cup Rome» (17.11.2019) - «бронза» в категорії «фітнес-бікіні до 164 см». Вперше виступаючи на Чемпіонаті світу з фітнесу (1.12.2019, м. Братислава, Словаччина), Наталя завершила виступ на п'ятому місці.

Про емоції, які подарував осінній сезон минулого року і про свої грандіозні плани на новий 2020-й рік розповіла Наталя Тертишна пресслужбі ФББУ

Наталя Тертишна, майстер спорту України:

«Осінній сезон був найкрутішим. Найяскравішим моментом була перша міжнародна медаль на «Diamond Cup Rome» в Римі. Там всі зірки зійшлися за формою, за настроєм і подачею. Ну і, звичайно ж, Чемпіонат світу. Моє заслужене п'яте місце. Коли за сценою назвали мій номер в топ-6, у мене навернулися сльози на очі. Скільки праці було вкладено в те, щоб вийти на сцену і гідно себе показати. За свої успіхи я вдячна особистому тренеру Грабарчуку Дмитру та людям, без порад і допомоги яких нічого не вийшло б: Кожушко Віктору і Делієвій Ірині. Плани у мене грандіозні на наступний сезон. Сподіваюся, що експеримент вдало спрацює. Я готова працювати далі. Мене чекає сонячна Іспанія ... »

3