• Слайд 1
 
interatletika.com




Дарина Шинкарьова: «Щоб стати чемпіоном, потрібно терпіти і не нити!»

У фітнес-бікіні в Україні багата на перемоги історія виступів спортсменок на міжнародній арені. Одне покоління українських чемпіонок замінює на п'єдесталі інше і цей процес безперервний. Серед тих, хто подає великі надії на найближче спортивне майбутнє киянка Дарина Шинкарьова. Вихованка Анастасії Горобець стала абсолютною чемпіонкою України серед юніорок (26.10.2019) в Києві і завоювала бронзу престижного міжнародного турніру «Арнольд Класик Європа» серед жінок (22.09.2019) в Барселоні.

 Про свого тренера, про те, як проходив осінній сезон і плани на майбутнє Дарина Шинкарьова розповіла пресслужбі ФББУ.

Дарина Шинкарьова:

«Проходила підготовка до сезону відмінно. Часом було дуже важко, але у мене сильна підтримка: чоловік, тренер, сестра. Коли було погано, я не шкодувала себе, адже розуміла, що таких як я десятки і всім важко. Щоб стати чемпіоном, потрібно терпіти і не нити!

Співпраця з тренером Горобець Анастасією - це найкраще, що могло зі мною статися. До зустрічі з Анастасією я довго шукала тренера і все безуспішно. Але, коли ми з нею зустрілися, я все зрозуміла відразу. Вона хоч і маленька, але я її все одно боюсь. Анастасія - сувора, але мені якраз такий тренер і потрібен. Вона навчила мене всьому. Їй низький уклін. Люблю її.

Турнір «Арнольд Класик Європа» подарував мені незабутні емоції. Це було дуже круто! Мої перші міжнародні змагання і я стала третьою серед жінок в категорії «фітнес-бікіні до 169 см». Я просто була в шоці! Бронзовий успіх дав мені такий потужний заряд мотивації на подальші виступи, що підготовка до Чемпіонату України пройшла непомітно, на одному диханні.

Абсолютна перемога на Чемпіонаті України в фітнес-бікіні серед юніорок викликала приємний шок і радість. Також виборола «золото» у змаганнях жінок до 169 см. Багато чого вдалося нам з тренером восени.

Я взяла участь в Чемпіонаті світу з фітнесу серед жінок та Чемпіонаті світу серед юніорок але не потрапила в топ-10, проте, для мене змагання в Братиславі та Будапешті - величезний досвід і мотивація до подальших кроків.

Уже готуюся до весни-2020. У планах виступи на національних змаганнях, турнірах IFBB cерії «Diamond Cup» та Чемпіонаті Європи».

3