• Слайд 1
 
interatletika.com




Євгенія Пастух: «Одного разу ми досягнемо всього, про що мріємо і навіть більше!»

Фахівці не втомлювалися протягом року відзначати значний прогрес в формі і результатах Євгенії Пастух. Пресслужба ФББУ розповідала про вражаючі результати трансформації Євгенії, про перші перемоги і успіхи на національному та міжнародному рівнях навесні цього року.

Українська спортсменка, яка проживає в Дубай, відзначилася «сріблом» на Кубку Києва (07.04.2019) в «велнес фітнес» і «бронзою» на міжнародному турнірі «IFBB Diamond Cup Lisbon» (11.05.2019, м Лісабон, Португалія), але вже в фітнес-бікіні до 169 см.

Але Євгенія не зупинилася на досягнутому і не втомлювалася приємно дивувати спортивну спільноту восени 2019 року.

Визначившись остаточно з дисципліною, обравши «фітнес-бікіні», Євгенія додала до своєї скарбнички «срібло» на «IFBB Diamond Cup Lebanon» (07.09.2019, м. Бейрут, Ліван), «бронзу» на «Arnold Classic Europe Amateur» (22.09. 2019, м. Барселона, Іспанія) і тріумф на Чемпіонаті України (27.10.2019, м. Київ).

З 530 спортсменок світу, які набирали бали світового рейтингу IFBB протягом 2019 року, Євгенія Пастух зайняла 27 місце набравши 20 рейтингових балів.

Про те, як проходять підготовки до турнірів, про роль тренера в своїй кар'єрі і про плани на новий спортивний рік Євгенія розповіла пресслужбі ФББУ.

Євгенія Пастух:

«Всі вважають, що мені легко даються підготовки, тому що я живу за кордоном і тут все набагато простіше. Хотілося б, але, на жаль, не виходить просто. Насправді я стикаюся з безліччю викликів і для мене кожен вихід на сцену - це диво.

Підготовка до осіннього сезону була нелегкою. Якщо я скажу, що було важко, це взагалі нічого не опише. Однак це не завадило нам заробити три медалі: «срібло» на «IFBB Diamond Cup Lebanon», «бронзу» на «Arnold Classic Europe Amateur» і «золото» на Чемпіонаті України.

Я вдячна своєму тренеру - Віталію Талавері за все! Знаєте, він не просто тренер, але також психолог, стиліст. Ми обговорювали кожну деталь разом і, знаєте, він є для мене частинкою сім'ї, тому що тільки ми знаємо через що нам довелося пройти. Цю підтримку не передати словами.

 Чесно сказати, я завжди даю собі установку, що можу краще, тому цього краще ми поки ще прагнемо. Хоча «бронза» на »Арнольді» - це було для мене щось. Я була настільки щаслива, ніби виграла «абсолютку».

Ми завжди ставимо високі цілі і я завжди готова на щось нове і більше. Звичайно, ми мріємо завжди про абсолютні перемоги, а там вже як зірки складаються. І, якщо щось не виходить, ми не засмучуємося і працюємо далі. Я знаю, що одного разу ми доб'ємося всього, про що мріємо і навіть більше!

У 2020 році не можу сказати, чи будемо ми боротися за високі місця в рейтингу IFBB, але скажу одне - ми будемо будувати тіло, від якого ніхто не зможе встояти».

 5