• Слайд 1
 
interatletika.com




Марина Миц: «Без тренера в мене нічого б не вийшло»

Вдало провела міжнародний осінній сезон 23-річна спортсменка з Чернігівщини Марина Миц. Вихованка Анастасії Горобець стала володаркою срібної медалі представницького турніру «Арнольд Класик Європа» у категорії «юніорки фітнес-бікіні до 166 см» (21.09.2019, м. Барселона, Іспанія) та привезла з юніорського Чемпіонату світу нагороду за зайняте п’яте місце у категорії «юніорки 21-23 роки, фітнес-бікіні до 166 см» (24.11.2019, м. Будапешт, Угорщина).

Відзначилась Марина двома медальними успіхами і на Чемпіонаті України-2019 у Києві наприкінці жовтня. У активі спортсменки перемога у юніорській категорії (фітнес-бікіні до 166 см) та срібло змагань серед жінок (фітнес-бікіні до 164 см).

Як оцінює підготовчий та змагальний періоди спортивної осені Марина Миц розповіла пресслужбі ФББУ.

Марина Миц:
«Сезон закінчився і можна підбивати підсумки. Підготовка до турнірів пройшла добре і легко. Форма стала в рази краще, ніж була. Велика увага була приділена позуванню, адже воно відіграє дуже важливу роль під час виступу.

Моїм тренером і наставником стала Анастасія Горобець. Анастасія - це неймовірна людина і майстер своєї справи. Без неї у мене б нічого не вийшло.

Національні турніри пройшли круто. Я залишилася задоволена результатами.

Виїзди на міжнародні змагання - це як маленьке життя, яке дарує купу емоцій, нових знайомств і, в моєму випадку, ще медалі і кубки. Зупинятися я ні в якому разі на досягнутому не буду. У планах у нас з тренером набрати де треба, і зробити відпадну форму. Весняний сезон я пропускаю. Побачимося на змаганнях через рік».

1