• Слайд 1
 
interatletika.com




Тетяна Вельшина: «Дуже приємно, що в ФББУ повірили в мене!»

У 2019 році місце лідера у дисципліні «фіт-модель» в Україні зайняла Тетяна Вельшина. Спортсменка з Луганської області наприкінці жовтня перемогла на Чемпіонаті України та стала єдиною українською спортсменкою, хто зміг вибороти нагороду на міжнародних змаганнях з фіт-модель у році, що минає. 17 листопада у Ризі вихованка Владислава Федоренка посіла друге місце на Чемпіонаті світу з фіт-модель у категорії до 163 см.

Пресслужба ФББУ задала свої питання Тетяні Вельшиній.

ФББУ: - Тетяно, як довго тривав і як проходив ваш підготовчий період до головних змагань?

Тетяна Вельшина: - Підготовка до змагань тривала шість місяців і весь цей шлях я пройшла зі своїм тренером Федоренко Владиславом, людиною, якій я зобов‘язана своїм успіхом. Підтримку тренера я відчувала завжди, не дивлячись на те, що ми працювали дистанційно. Більше того, Владислав допоміг мені повірити в себе та в свій успіх.

ФББУ: - Чому саме «фіт-модель»?

Тетяна Вельшина: - Дисципліна «фіт-модель» завжди привертала мою увагу своєю красою та жіночністю. І, коли я отримала приємне зауваження від голови міжнародного комітету ФББУ Ірини Делієвої, що мої параметри та зовнішність більше підходять для «фіт-модель», ми з тренером не вагаючись прийняли рішення спробувати свої сили у цій дисципліні. І нам все вдалося!


ФББУ: - Якими були враження та емоції від участі у світовому чемпіонаті у столиці Латвії?

Тетяна Вельшина: - Мої емоції від участі у Чемпіонаті світу просто незабутні. Вперше опинитися на міжнародних змаганнях і вибороти срібну медаль та титул віцечемпіонки світу - це велика перемога для мене.

Дуже приємно, що в ФББУ повірили в мене і надали можливість представляти Україну на Чемпіонаті світу в Ризі. За цей змагальний сезон вдалося все і навіть більше!

ФББУ: - Чи плануєте змагатись навесні?

Тетяна Вельшина: - Так. У найближчих планах виступи навесні. Докладу всіх зусиль, щоб вибороти Кубок України. Також маю наміри виступати на Чемпіонаті Європи і принести перемогу Україні!

1