• Слайд 1
 
interatletika.com




Олександра Тарасова: «Осінній сезон-2019 - найуспішніший у моїй кар'єрі!»

Найбільших успіхів в жіночому фітнесі, серед спортсменок збірної України, досягла під час осіннього сезону Олександра Тарасова. Вихованка заслуженого тренера України Наталії Дічковської на престижному турнірі «Арнольд Класик Європа» стала срібною призеркою (19-22.09.2019, м Барселона, Іспанія, категорія до 163 см), а з Чемпіонату світу з фітнесу привезла до рідного Миколаєва бронзову медаль (29.11 -02.12.2019, м Братислава, Словаччина, категорія до 163 см).

Олександра поділилася з пресслужбою ФББУ своїми враженнями про сезон, що минув.

Олександра Тарасова, призерка чемпіонату світу з фітнесу:

«Осінній сезон 2019 став найуспішнішим в моїй змагальній кар'єрі. Нарешті мені підкорилися два міжнародні турніри: турнір мрії - «Арнольд Класик Європа» - «срібло» і чемпіонат світу – «бронза». У Братиславі був третій чемпіонат світу в моїй кар'єрі і перший, який завершився медальним успіхом. До цього року я два рази займала четверте місце.

Сприяли піднесенню результатів восени ряд поразок під час весняного сезону 2019 року: 2 місце на Кубку України і п'яте на Чемпіонаті Європи. Це було хорошим стусаном зібрати волю в кулак і докласти всіх зусиль, щоб досягти бажаних результатів на осінніх турнірах.

У моїх перемогах велика заслуга мого тренера Наталії Вікторівни Дічковської. Саме Наталія веде мене, регулярно вправляє мізки.

Безумовно не було б успіхів без підтримки з боку чоловіка і батьків. Моїй дитині було всього шість місяців, коли я почала підготовку до змагань. Спасибі величезне моїй сім'ї за підтримку і розуміння!

Єдина складність, з якою я стикаюся при підготовці в фітнесі - це акробатика. Для людини, яка не тренувалась в цьому напрямку до 28 років, досить складно починати.

В цілому, від підготовки я завжди отримую задоволення і всі етапи для мене в радість. Звичайно ж, як і всім мені сумно на «сушці», але коли ти отримуєш медаль, до якої йшов багато років, цей момент смачніше самого солодкого торта. Ці емоції я бажаю відчути всім спортсменам, а після поразки не шукати винних, а зібрати всю волю в кулак і довести собі, в першу чергу, що ти - найкращий!»

 1