• Слайд 1
 
interatletika.com




Руслан Баштанник – суддя міжнародної категорії IFBB

Чемпіонат світу з фітнесу, який на минулому уікенді приймала Братислава, запам’ятається не тільки медальними здобутками українських спортсменів, а й успіхами представників спортивної Феміди з України.
Руслан Баштанник з Дніпра, під час Чемпіонату світу, склав успішно іспити на здобуття звання «Суддя міжнародної категорії IFBB» і вже найближчим часом дебютує у якості судді-міжнародника на змаганнях під егідою Міжнародної федерації бодібілдингу та фітнесу.
Своїми враженнями про Чемпіонат світу у Словаччині Руслан Баштанник поділився з пресслужбою ФББУ.

Руслан Баштанник:
«Чемпіонат світу з фітнесу в Словаччині запам'ятається всім нам яскравими успіхами спортсменів збірної України на сцені, прекрасною підготовкою атлетів, командним духом, що вилилося в сімнадцять медалей різного ґатунку і друге загальнокомандне місце.

Радий, що як тренер зміг зробити внесок в загальний успіх команди, підготувавши чемпіонку світу в бодіфітнесі до 168 см - Аллу Мацегору.
Запам'ятається мені на все життя чемпіонат в Братиславі, як турнір, на якому я успішно склав іспит і отримав звання "Суддя міжнародної категорії IFBB".
Дуже радий, що у мене тепер є можливість представляти колегію суддів ФББУ на найпрестижніших міжнародних турнірах з бодібілдингу.»

Команда ФББУ вітає Руслана Баштанника з успіхами та бажає на досягнутому не зупинятись!

1