• Слайд 1
 
interatletika.com




Катерина Прокоп’єва – віце-чемпіонка світу, Катерина Чернєй та Ольга Кулінич – бронзові призерки чемпіонату світу!

Вдало виступили спортсменки збірної України на Чемпіонаті світу з фітнесу у дисципліні «велнес фітнес». На братиславській сцені 30 листопада Україну у названій дисципліні представляли п’ять спортсменок і всі потрапили до топ-5 у своїх ростових категоріях.
Рузалія Бойченко (тренер Олега Ляшок) з Одеси посіла п'яте місце у категорії до 163 см.

Найвищого результату сьогодні у своїй кар'єрі досягла вихованка Михайла Кислякова Катерина Чернєй з Південної Пальміри, виборовши бронзову медаль у категорії до 168 см. У цій же категорії на п'ятому місці завершила виступ досвідчена харків’янка Вікторія Щербакова (тренер Вадим Василевский).

У категорії понад 168 см віце-чемпіонкою світу стала киянка Катерина Прокоп’єва (тренер Руслан Акіжанов). А бронзову нагороду здобула легендарна Ольга Кулінич. Вихованка Олега Ляшка за лічені дні до початку світового чемпіонату прийняла рішення взяти участь у представницьких змаганнях у Словаччині. Таким чином, повернення на аматорську сцену виявилось вдалим для одеситки. Ольга не тільки поповнила свою велику колекцію нагород міжнародних змагань IFBB, а й принесла важливі бали для збірної України.

Наші вітання!

1

2

3

4

5


6