• Слайд 1
 
interatletika.com




Успіхи українців на Чемпіонаті світу Elite Pro

2 листопада у Таррагоні (Іспанія) пройшов другий Чемпіонат світу з бодібілдингу серед професіоналів Elite Pro у якому успішно виступили українські спортсмени.

Непереможний Дмитро Горобець сьогодні захистив титул чемпіона світу у дисципліні «менс фізик» і став дворазовим чемпіоном світу Elite Pro. Нагородою для чемпіона з Черкас окрім трофеїв стали 10000 $.

У жіночому фітнесі минулорічна чемпіонка світу Elite Pro Оксана Оробець (тренер Антоніна Оробець) завершила свій виступ на другому місці. За «срібний» результат черкащанка отримала 3000 $

Дуже вдало на дебютному для себе Чемпіонату світу серед профі атлетів виступила Наталія Дічковська з Одеси. Вихованка Олексія Меркушева стала віце-чемпіонкою світу у «вуменс фізик» і отримала чек на 3000 $.


Для львів’янки Оксани Бригідир (тренер Ірина Делієва) сьогоднішній виступ на Чемпіонаті світу Elite Pro також був прем’єрним. До міста Лева Оксана привезе срібну нагороду світового чемпіонату у «фітнес-бікіні» і 4000 $.

Ще один дебютант головного старту року серед професіоналів - киянин Володимир Бирук, додав до своєї колекції нагород срібну медаль Чемпіонату світу Elite Pro, яку виборов у дисципліні «бодібілдинг» і поповнив свій рахунок на 6000 $ призових грошей.

Сергій Данілець пройшов дуже довгу дистанцію на шляху до чемпіонату світу, здобувши низку перемог на міжнародних турнірах Elite Pro, але сьогодні фінішував у кроці від призової трійки категорії «класик фізик». Результат харків'янина – четверте місце і 2000 $.


Підсумок виступів українських атлетів-професіоналів на другому Чемпіонаті світу Elite Pro: одне «золото», чотири «срібла» та одне четверте місце.

Вітаємо спортсменів та їх тренерів, всіх шанувальників українського бодібілдингу з успіхами на світовому чемпіонаті!


 

5


1


55


5555

66662222

999