• Слайд 1
 
interatletika.com




Запрошуємо 29 вересня представників ЗМІ на «Equides Sport Festival» - турнір–відкриття національного сезону з бодібілдингу.

У неділю, 29 вересня в заміському клубі сімейного відпочинку «Equides» (Київська обл., с. Лісники, вул. Вишнева (Чапаєва) 36) відбудуться Всеукраїнські змагання з бодібілдингу та фітнесу «Equides Sport Festival», які покладуть початок новому змагальному сезону.

Змагання триватимуть з 17:00 до 20:00 і проходитимуть у трьох категоріях – чоловіки бодібілдинг, жінки бікіні-фітнес та чоловіки-фізик. В них візьмуть участь провідні вітчизняні майстри з нашого виду спорту, зокрема чемпіонка Європи, віце-чемпіонка світу, чемпіонка «Арнольд Классік» Катерина Стоянова та чемпіон Європи і призер «Арнольд Классік» Адам Козира.

Саме на «Equides Sport Festival» наші спортсмени розпочнуть активну підготовку та відбір до головних стартів сезону, якими є чемпіонат світу з бодібілдингу (5-10 листопада, Ель-Фуджайра, ОАЕ) та чемпіонат світу з фітнесу (29 листопада – 2 грудня, Братислава, Словаччина).

За додатковою інформацією та задля акредитації прохання звертатися за телефонами 050-358-8373 або за електронною поштою fbbu.press@gmail.com (при акредитації прохання вказувати посаду та назву ЗМІ).

Запрошуємо вас для висвітлення наших змагань!

З повагою, прес-служба ФББУ
http://fbbu.com.ua
https://www.facebook.com/FEDERATION.BODYBUILDING.UA/

3