• Слайд 1
 
interatletika.com




ФББУ взяла участь у роботі круглого столу "Національні спортивні федерації України та Верховна Рада України: формування нової державної політики у розвитку фізичної культури та спорту"


23 вересня у приміщенні Верховної Ради України відбувся круглий стіл "Національні спортивні федерації України та Верховна Рада України: формування нової державної політики у розвитку фізичної культури та спорту" організований народним депутатом України, першим заступником голови комітету Верховної Ради з питань молоді і спорту Жаном Беленюком.

Участь у заході взяли окрім Жана Беленюка, міністр соціальної політики Юлія Соколовська, представники спортивних федерацій, експерти у галузі спорту та журналісти. У роботі круглого столу взяв участь представник Національної федерації бодібілдингу України, призер чемпіонатів світу та Європи з бодібілдингу Станіслав Візенгер.

Станіслав Візенгер: «У своїх виступах під час круглого столу фахівці з фізичної культури та спорту звертали увагу на проблеми спортивної галузі, обговорювали шляхи їх вирішення. Звернули увагу присутніх на нову редакцію Закону «Про фізичну культуру і спорт». Обговорювали забезпечення на законодавчому рівні сприятливих умов для меценатства
у спорті. Народний депутат Жан Беленюк вкотре зазначив, що відкритий до комунікації, і всі пропозиції від спортивних федерацій, спортсменів, тренерів буде аналізувати і комунікувати з кожним, хто має бажання до цього.»

 1