• Слайд 1
 
interatletika.com




Ганна Бєлоусова: «На сцену повернуся в наступному році».

У 2018 році на змагальній сцені в національних і міжнародних турнірах в дисципліні «фітнес-бікіні» блищала Ганна Бєлоусова. Спортсменка з Маріуполя стала срібною призеркою Чемпіонату і Кубка України, а також увійшла в топ-5 на Чемпіонаті світу та Чемпіонаті Європи.

Ганна взяла паузу в змагальній кар'єрі, але розповіла прес-службі ФББУ коли повернеться на сцену, за що любить змагальний бодібілдинг і чому зараз присвячує велику частину часу.

 

Ганна Бєлоусова, майстер спорту України, фіналістка Чемпіонату світу і Європи:

«Після насичених виступами останніх чотирьох років, десятків змагань по всій Україні, підготовки і виходу на міжнародну сцену, вирішила зробити паузу, відновити сили, зробити свого роду перезавантаження.

За останні чотири роки безперервної підготовки, не пропускаючи жодного сезону, не могла собі дозволити нормальний відпочинок. Навіть коли вдавалося вибратися на відпочинок, думки про дотримання режиму не давали мені спокою. У міжсезоння ніколи собі не дозволяла гастрономічний бенкет або відмову від тренувань. Багато знайомих і друзів не розділяли моє серйозне ставлення до спорту. Часто чула питання на свою адресу «-Навіщо тобі це все? Заради чого стільки зусиль?», на що без сумнівів відповідала «Заради емоцій!».

Те почуття, коли ти перемагаєш - це те, заради чого всі ці зусилля. Коли ти стоїш на сцені під час нагородження і називають прізвища спортсменок, які посіли 4-е, 3-е місця, серцебиття настільки сильне, що в вухах шумить і серце вистрибує з грудей. Ти чекаєш якісь секунди щоб почути хто ж зайняв 2-е місце. Коли називають ім'я срібного призера, і це ім'я не твоє - це почуття, яке не описати словами. Феєрверк емоцій всередині, щастя і радість - це саме ті почуття і емоції заради яких я беру участь в змаганнях. Коли тебе обіймає твій тренер радіючи твою перемогу, коли чоловік, мама і вся родина пишаються тобою, заради таких моментів і емоцій, які залишаться в пам'яті на все життя, варто виступати, ставати краще, йти до своєї мети.

Є й поразки, без цього ніяк. Програші дають тобі поштовх рухатися далі і ставати краще.

Зараз у мене є час для аналізу виступів, результатів, вдосконалення форми і для втілення нових ідей.

З'явився час для того щоб зайнятися самореалізацією в сфері економіки, вивчити всі тонкощі розвитку і просування бізнес ідей.

Зараз більшу частину часу я присвячую саморозвитку в сфері спорту. Вивчаю нові методики тренінгу, дієтологію, тенденції в фітнес індустрії, не перестаю стежити за подіями в світі бодібілдингу та фітнес-бікіні. Вболіваю за збірну України на міжнародних змаганнях, вивчаю протоколи змагань, стежу за багатьма українськими спортсменами, і щиро вболіваю за кожного з них. Своє повернення на сцену я запланувала на 2020 рік.»

 

3