• Слайд 1
 
interatletika.com




Любов Попова: «Весняний сезон був дуже крутим!»

Яскравим і дуже успішним весняний змагальний сезон 2019 року став для Любові Попової. В активі спортсменки з Дніпра серія перемог на національних турнірах в бодіфітнесі, два срібних успіхи на Чемпіонаті Європи з бодібілдингу та фітнесу в іспанській Санта-Сусанні.

Любов на Чемпіонаті Європи в парі з Максимом Приходько посіла друге місце в змаганні змішаних пар, і стала віце-чемпіонкою Європи в «вуменс фізик +163 см».

Кому присвячувала свої перемоги, як приймалося рішення про зміну змагальної дисципліни, хто готує спортсменку до нових успіхів Любов Попова розповіла прес-службі ФББУ.

Любов Попова:

«Весняний сезон був дуже крутим! Нереальні емоції і враження. Бронза на Кубку Києва, золото на Кубку Південного регіону України, золото на Кубку України в категорії «бодіфітнес». «Золото» Кубку України - для мене дуже важка медаль! Дуже важлива і довгоочікувана. Перемогу на національному кубку в Рівному я присвятила пам'яті про свого батька. Під час виступу я вже знала, що в Рівному мій останній вихід в бодіфітнесі. У мене відбулася розмова з Іриною Делієвою, та було вирішено, що на Чемпіонаті Європи я вийду змагатись в категорії «Вуменс фізик». Я дуже сильно переживала. Потрібно було в крайні терміни відпрацювати новий позінг, поставити довільну програму. Також мені запропонували виступити в змішаних парах в Іспанії. «Проізволку» готували за два дні до вильоту на Чемпіонат Європи. Це було страшно і десь навіть авантюрно. Але все вийшло. Я виборола срібло в категорії «вуменс фізик + 163 см» і срібло в парному виступі. Хочу сказати величезне спасибі Ірині Делієвій за її наполегливість, за віру і настанови! Спасибі за допомогу президенту ФББУ Ігорю Анатолійовичу Делієву, функціонерам Віталію Талавері та Валерію Пархоменку.

З недавніх пір прийняла рішення спробувати працювати під керівництвом тренера Вадима Василевського. Вадиме, спасибі велике за те, що погодилися зі мною працювати, за віру в мене! Докладу максимум зусиль, щоб не підвести. Слова вдячності за чудову довільну програму в парному виступі Ірині Лучишиній! І ще дуже багатьом людям, які допомагали, хочу подякувати. У нас дуже злагоджений колектив в федерації, в якому кожен без роздумів готовий допомогти. Це дуже важливо і здорово! Я відчуваю гордість за те, що представляю свою країну саме в складі ФББУ!

Зараз активно йде підготовка до осіннього сезону і завдання було в цей раз - максимально додати м'язову масу. Так само готуємося знову виступити в парах. Мені дуже подобається та дуже комфортно в категоріях, де є довільні програми, в яких потрібно максимально показати пластику, жіночність. Є мета і треба її досягнути.»

 

8