• Слайд 1
 
interatletika.com




У Києві відібрали кращих з кращих для участі у міжнародних турнірах IFBB

18 серпня 2019 року в столичному фітнес клубі «InterFit»  на «Олімпійській» відбувся відбір спортсменів до складу збірної команди України для участі у міжнародному турнірі "Арнольд Класик Європа" (20-22 вересня 2019 року, м. Барселона, Іспанія) та у змаганнях IFBB серії «Diamond Cup».

Перший офіційний захід у другому півріччі 2019 року відкрив президент ФББУ Ігор Делієв, якій у своїй промові привітав учасників відбору та представив тренерську раду федерації, яка сьогодні визначала спортивну долю атлетів на найближче майбутнє.
Як завжди, рівень досвіду та професіоналізму фахівців ФББУ, які працюють на відборі не викликають сумнівів, а тільки гордість, що кращі з кращих роблять все можливе для розвитку українського спорту.
До складу тренерської ради ФББУ сьогодні увійшли:
Вадим Василевський – МСМК, дворазовий чемпіон світу, чемпіон Європи з бодібілдингу, суддя міжнародної категорії IFBB, тренер чоловічої збірної України;
Олексій Меркушев – головний тренер жіночої збірної команди України з бодібілдингу;
Дмитро Горобець – Elite Pro атлет, Чемпіон світу Elite Pro, багаторазовий переможець турнірів професіоналів Elite Pro;
Кристина Коротка – Elite Pro спортсменка, МСМК, чемпіонка світу з фітнес-бікіні;
Станіслав Візенгер – чемпіон Європи та призер чемпіонату світу з бодібілдингу;
Марина Оборська – Elite Pro спортсменка, МСМК, чемпіонка світу та Європи з фітнес-бікіні, призерка турнірів Elite Pro;
Ірина Делієва – керівник міжнародного комітету ФББУ, суддя міжнародної категорії IFBB рівня «А»;
Яна Єнько – МСМК, призер чемпіонатів світу та Європи з фітнес-бікіні.

Претендентами на участь у представницьких міжнародних турнірах з бодібілдингу були як ті, хто тільки мріє розпочати свою міжнародну кар’єру, так і досвідчені та титуловані спортсмени ФББУ:
Олег Даниш, Юрій Зимогляд, Антон Папежук, Євген Жуковський, Федір Хашалов, Інна Сочинська, Надія Столярова, Яна Широких, Юлія Шикула, Наталія Мінайлова, Олександра Суманєєва, Євгенія Самойлова, Ольга Степіна, Олександра Тарасова, Марина Полапа, Христина Працьовита, Євгенія Пастух.

Під час відбору спортсмени почули безцінні поради, рекомендації та зауваження від фахівців ФББУ відносно продемонстрованої форми, позування.

Списки атлетів ФББУ, які представлятимуть український бодібілдинг на міжнародному рівні будуть опубліковані згодом на ресурсах федерації, а поки вашій увазі фотогалерея відбору атлетів 18 серпня 2019 року.