• Слайд 1
 
interatletika.com




Олександр Шепотін: «Сцена – це моє!»

Одним з тих, хто виборював нагороди на міжнародній сцені для України навесні 2019 року був Олександр Шепотін.
Черкаський спортсмен змагаючись у дисципліні «менс фізик» став бронзовим призером «IFBB Diamond Cup Serbia» (26-28 квітня 2019 року) та фіналістом «IFBB Diamond Cup Romania» (11 травня 2019 року, 6 місце). Олександр здобув досвід, нагороди та бали світового рейтингу IFBB.
Про свої враження від спортивної весни та про плани на майбутнє Олександр Шепотін розповів прес-службі ФББУ.

Олександр Шепотін:

«Навесні цього року я дебютував на міжнародних змаганнях. Виступ на турнірі «IFBB Diamond Cup Serbia» в сербському місті Чачак приніс мені бронзу в категорії «менс фізик +182 см». Турнір «IFBB Diamond Cup Romania» завершив потраплянням до фіналу. Для дебютних виступів непогано, але я з тих людей, які не задовольняються малими успіхами. Проаналізувавши всі свої помилки, я вирішив готуватися на весняний сезон 2020 року. Вирішив, що буду готувати ту форму, про яку мріяв.

Можу сказати з упевненістю, що сцена - це моє! Виступи - це неймовірні емоції, які ти хочеш відчувати знову і знову. Їх ні з чим не порівняти!

Тому відповідь моя на питання "Чи повернуся я на сцену ще?" - "Звичайно, так! Але вже навесні. З новою поліпшеною формою і з новими силами. А поки працювати і ще раз працювати!»

8