• Слайд 1
 
interatletika.com




Станіслав Табаков: «Сподіваюся завершити аматорську кар'єру на мажорній ноті».

6 квітня 2019 року ФББУ вітала з тріумфом на престижному міжнародному турнірі «IFBB President Santonja's Cup» Станіслава Табакова. Харків'янин на сцені в грецькому місті Напфліон здобув спочатку перемогу в категорії чоловічого бодібілдингу до 85 кг, а потім посів друге місце в «абсолютці». Додому з дебютного для себе міжнародного турніру IFBB Станіслав повернувся з картою Elite Pro.
Спортсмен розповів прес-службі ФББУ про те, чи все задумане вдалося навесні і на якому турнірі планує завершити аматорську кар'єру.

Станіслав Табаков:
«Минулий сезон був для мене більш ніж успішним. Було вирішено спробувати себе на міжнародній сцені, поставивши за мету карту Elite Pro. Дебют виявився вдалим. Всі намічені цілі були досягнуті. Як і годиться, в міжсезоння я відновлюю моральне і фізичне здоров'я, а також працюю над поліпшенням пропорцій і готую нову довільну програму.
У майбутньому сезоні планую завершити аматорську кар'єру виступами на Чемпіонаті України (26-27.10.2019, м. Київ) та Чемпіонаті світу (5-10.11.2019, Ель-Фуджайра, ОАЕ). Буду намагатися завершити виступи серед аматорів на мажорній ноті, після чого взяти карту Elite Pro і перейти в професійний дивізіон.»



1