• Слайд 1
 
interatletika.com




Яромир Маковійчук: «Мета - карта Elite Pro!»

Спортсмен з Дніпра Яромир Маковійчук - один з героїв Чемпіонату Європи з бодібілдингу та фітнесу, в честь перемоги якого 5 травня 2019 року в Іспанії пролунав Державний Гімн України. Чемпіон Європи у відкритій категорії «масл менс фізик» розповів прес-службі ФББУ про результати змагальної весни, про майбутні турніри і головну мету на найближче майбутнє.

Яромир Маковійчук:

«У весняному сезоні в мене було всього три старти. На Кубку Києва (7.04.2019, 13-е місце в «менс фізик до 179 см») і Кубку України (20-21.04.2019, Рівне, 2-е місце в «масл менс фізик»), на мою думку, зайняв місця в протоколах нижче, ніж того заслуговувала продемонстрована мною форма на сцені.

Після невдалих виступів в межах країни, практично опустилися руки щось комусь доводити. Але, після спілкування з тренером і довгих роздумів, прийняв рішення завершити розпочате і виступити на Чемпіонаті Європи.

І не прогадав! Перше місце, золота медаль, гімн рідної країни, привітання ...

Відпочив вже місяць від дієти, тренувань і вже розпочав підготовку на наступні турніри. Переходжу в нову дисципліну «класик фізик», готуюся на турнір серії «Diamond Cup» в жовтні. Мета - карта професіонала Elite Pro!»

 1