• Слайд 1
 
interatletika.com




Олександра Суманєєва: «Необхідно правильно розставляти пріоритети!»

Весна 2019 року запам'ятається любителям бодібілдингу як сезон прориву в світову еліту фітнес-бікіні Олександри Сумаєєвої. Медалі Чемпіонату Європи, нагороди турнірів «IFBB Sweden Grand Prix», «IFBB Diamond Cup Romania», «IFBB Diamond Cup Budapest» – результати вражають. Прес-служба ФББУ підготувала інтерв’ю з титулованою спортсменкою.

ФББУ: - Олександра, в чому секрет цьогорічного успіху? Ви кардинально змінили образ, позування. Значно зменшили об’єм ніг. В минулому році знаємо, що ви вагались у якій дисципліні змагатись на міжнародній арені: у «фітнес-бікіні» або у «велнес фітнесі».

Олександра Суманєєва: - Раніше я посилено тренувала ноги (у мене було окреме тренування на квадрицепс і воно була найважчим). Цьому було кілька пояснень:
1. У мене був тренер, який спеціалізується на жіночому тренінгу з акцентом на низ.
2. Мені й самій подобалася форма з яскраво вираженим ногами і я обожнювала і обожнюю до сих пір їх тренувати.
3. У мене не було такого чіткого бачення категорії «фітнес-бікіні», як зараз.
Але не так давно в Україні з'явилася категорія «велнес», а мої ноги ставали все більш і більш об'ємними .. І рік тому я «пролетіла» всюди саме тому, що ноги були найбільші серед спортсменок «бікіні» і форма почали більше підходити для іншої змагальної дисципліни.
Тоді, після поразки (6 місце) на Чемпіонаті Європи 2018, я стала перед вибором: «психануть» і кинути все, або трохи збільшити ноги і перейти до «велнесу», або зменшити і залишитися в «бікіні»?