• Слайд 1
 
interatletika.com




Герман Писаренко: «Весняний сезон 2019 року був для мене особливо вдалим»

Прес-служба ФББУ зв'язалася з автором золотого дубля на Чемпіонаті Європи з бодібілдингу та фітнесу 2019 року Германом Писаренком і попросила проаналізувати весняний сезон, розповісти про підготовку до турнірів, про досягнення, про виступ на континентальному чемпіонаті і змагальних планах.

Герман Писаренко, чемпіон Європи 2019 року з бодібілдингу серед чоловіків у ваговій категорії до 70 кг і серед майстрів 45-49 років у категорії до 80 кг:

«Весняний сезон 2019 року був для мене особливо вдалим: «срібло» на Кубку Києва, «золото» на Кубку України і два «золота» на Чемпіонаті Європи.

Підготовку до сезону почав за 5 місяців за програмою, яку я розробив виходячи з власного досвіду виступів на змаганнях, з досвіду, яким ділилися зі мною відомі атлети України і світові зірки бодібілдингу. Величезну лепту у успіх внесла також мій тренер - моя дружина. Без її підтримки мені було б набагато складніше і в період підготовки, і в процесі змагань.

Апогеєм весняного сезону була поїздка на Чемпіонат Європи в Санта-Сусанну. Ця поїздка стала можливою для мене завдяки спонсорській допомозі мого друга, колишнього атлета Сергія Фуркала і мого учня Сергія Кужеля. Користуючись нагодою, хочу подякувати їм за участь в моїй спортивній долі. Дякую, хлопці!

Хочу відзначити високий рівень організації Чемпіонату Європи. Це був не перший європейський мій турнір, мені є з чим порівнювати, тому з повною відповідальністю можу сказати, що організація чемпіонату була прекрасною. Трансфер з аеропорту, розміщення в дуже комфортному готелі і особливо організація харчування для спортсменів перевершили всі очікування. Жодна федерація не організовує таких умов для своїх атлетів. Ми були вражені.

Слова вдячності керівництву ФББУ, функціонерам і тренерам в особі Делієва Ігоря Анатолійовича, Делієвої  Ірини, Талавери Віталія, Василевського Вадима, Пархоменка Валерія. Дякую Федоренку Владиславу, який допомагав гримуватися. За нереальну підтримку хотілося сказати спасибі всій нашій збірній! І масу хвилюючих емоцій викликав Гімн України, який два рази лунав в мою честь! Це було незабутньо.

Відпочив вже після змагальної весни і розпочинаю підготовку до осіннього сезону, де основним турніром буде чемпіонат світу. Всім спортсменам бажаю удачі і міцного здоров'я.»

1