• Слайд 1
 
interatletika.com




Олег Гловацький: «Отримував карту Elite Pro не вірячи в те, що відбувається».


Прес-служба ФББУ зв'язалася з абсолютним переможцем «Georgia Grand Prix» (06.07.2019, м Тбілісі, Грузія) з бодібілдингу Олегом Гловацьким і попросила поділитися емоціями від успіху, прокоментувати рівень організації турніру, конкуренцію на «Georgia Grand Prix» і планами на спортивне майбутнє.

 

Олег Гловацький:

«Моєму успіху в Грузії насамперед зобов'язаний підтримці з боку керівництва ФББУ. Мені запропонували мені виступити в категорії «бодібілдинг майстри» на весняному Кубку України в Рівному, де я здобув першу в цьому році перемогу, ставши абсолютним переможцем змагань в вищеназваній категорії.

На жаль, пропустив дуже важливий турнір - Чемпіонат Європи в Санта-Сусанні. Щоб надолужити згаяне, вирішив виступити на «Georgia Grand Prix».

Чому саме цей турнір? Прорахував, що за два місяці зможу поліпшити деякі свої слабкі місця, і протримати якість. Вийшло!

Організація турніру в Тбілісі була хорошою. Змагання проходили далеко від міської суєти, в великому готельному комплексі на березі мальовничого Тбіліського моря.

Учасників на «Georgia Grand Prix» було не так багато, як на чемпіонатах світу і Європи, але в бодібілдингу було не просто перемогти. На сцені мені протистояли атлети з Ірану, Туреччини, Росії.

Все сталося швидко і несподівано. Обійшовши важких конкурентів в категорії «бодібілдинг +90 кг» потрапив до «абсолютки» з іранцем ... Карту Elite Pro отримував, ще до кінця не вірячи в те, що відбувається.

У найближчих планах осінній сезон, хочу підтвердити свій новий статус і маю тверді наміри виступити на Чемпіонаті світу серед майстрів з однією метою - принести перемогу Україні! »

1