• Слайд 1
 
interatletika.com




Вікторія Щербакова: «Чекаю з нетерпінням початку осіннього сезону»

Харків'янка Вікторія Щербакова показує стабільно високі результати на міжнародній арені протягом двох років в дисципліні «велнес фітнес», одним з підтвердженням чого є срібні медалі Чемпіонату Європи 2018-2019 років.

Попереду осінній сезон і Вікторія розповіла прес-службі ФББУ на яких відповідальних стартах запланувала виступити, і хто з відомих фахівців зараз її готує до змагань.

Вікторія Щербакова, майстер спорту міжнародного класу, віце-чемпіонка Європи 2018-2019 років:

«Всі зусилля весняного сезону були спрямовані на підготовку до Чемпіонату Європи в Іспанії. Результатом залишилася задоволена - срібна медаль у категорії «велнес фітнес до 168 см». Були зроблені серйозні висновки після виступу і вже поставлені нові цілі. До осіннього сезону я готуюся з новим тренером - Василевським Вадимом. Перший старт планую на «Арнольд Класик Європа» (20-22.09.2019, Барселона, Іспанія), далі Чемпіонат світу (29.11-01.12.2019, Словаччина). Підготовка до змагань - це робота і дієта круглий рік. Де б ти не знаходився, ти повинен дотримуватися режиму: харчування, тренування, відновлення.

Якщо будуть збої при дотриманні режиму - буде дуже важко досягти бажаного результату. Ми всі фанати бодібілдингу і розуміємо, що без дисципліни в нашому виді спорту не обійтись.

Я чекаю з нетерпінням початку осіннього сезону.»

1