• Слайд 1
 
interatletika.com




Станіслав Тарасов: «До осіннього сезону готую нову версію себе»

Прес-служба ФББУ звернулася до чемпіона Європи 2019 року в категорії «класик фізик +175 см» Станіслава Тарасова з проханням озирнутися на минулий спортивний сезон і розповісти читачам про ті враження, які він залишив після себе. За традицією поцікавилися, коли побачимо харківського атлета на сцені і виступ на якому турнірі буде головною метою.

 

Станіслав Тарасов, чемпіон Європи:

«Озираючись на весняний сезон 2019 року можу з точністю сказати, що він був найкращим у моїй кар'єрі. Відбувся дебют в новій дисципліні - «класик фізик», в якій пару років назад я себе навіть не уявляв, і не думав, що коли-небудь буду добре виглядати в ній. Результатами виступів в «класик фізик» стали: друге місце на кубку Києва (7.04.2019), абсолютна перемога на кубку Південного регіону України (14.04.2019, Одеса), і найголовніше - першість на чемпіонаті Європи (5.05.2019, Санта-Сусанна, Іспанія)! Мій перший міжнародний турнір і перемога.

Після сезону мені була зроблена невелика операція, після якої зараз і відновлююся. Готую нову версію себе на осінь цього року. У планах виступ на чемпіонаті світу серед чоловіків.»

1