• Слайд 1
 
interatletika.com




Михайло Павлюк: «Хочеться перемагати на чемпіонатах світу!»

Коломиянин Михайло Павлюк на Чемпіонаті Європи з бодібілдингу та фітнесу-2019 підтримав реноме збірної України здобувши перемогу у категорії «бодібілдинг до 85 кг».
Прес-служба ФББУ розпитала чемпіона Європи з бодібілдингу про деталі перебування атлета у складі збірної України у Іспанії, про те, що подобається найбільше атлету у виступах на сцені, про спортивні плани та мрії.

Михайло Павлюк, чемпіон Європи з бодібілдингу 2019 року:
«Весняний сезон приніс масу емоцій. Я вперше відвідав змагання європейського рівня. Радий, що зміг вибороти «золото». Емоції просто шалені, переповнювала гордість саме в ті хвилини, коли лунав Гімн України. Збірна України організована, дружня, ми допомагали один одному, ділилися чим мали. Сама організація чемпіонату Європи у Санта-Сусанні була на високому рівні. Важливий фактор - це харчування. Скажу більше, нам готували у Іспанії смачно і те, що потрібно. Подбали і про комфорт, організували трансфер. Я не маю з чим порівнювати, але скажу одне, мені все сподобалось. Хочеться рухатися вперед. Мрія дитинства - потиснути руку Арнольду. Мені подобаються самі емоції, коли ти на сцені, той адреналін, очікування і сама кульмінація – перемога! Зараз в планах виступити на «Арнольд Класик Європа». Хочеться виступати і перемагати на чемпіонатах світу. А найбільша мрія - це «Олімпія». Всі мої плани та зусилля потребують не малих зусиль і коштів, тому рухаюсь повільно. Розраховую на себе, власні сили. 
Краще підготуватись до Чемпіонату Європи допомогли небайдужі люди, спонсори, друзі, які можна сказати, допомогли здійснити мрію. Ці люди організували грандіозну зустріч мене після повернення з Іспанії. Я вдячний кожному, хто вклав частинку себе в успіх, хто підтримував. Моя муза і мотивація - моя дружина, завжди поруч, завжди підтримує. Вона не давала можливості мені здатися. Ми це зробили, ми перемогли! Я щасливий, що став на сходинку вище. Дякую всім, хто вболівав.»

1