• Слайд 1
 
interatletika.com




Марина Оборська: «Можна видихнути з полегшенням, але не розслаблятися»

Марина Оборська останні два роки була не тільки лідером збірної України в фітнес-бікіні, а й еталоном для даної дисципліни в світі, чому підтвердженням стали численні титули і нагороди. Але це все було серед аматорів. 8 червня 2019 року Марина вперше вийшла на сцену в якості Elite Pro спортсменки. Дебют Марини в про лізі відбувся на турнірі «IFBB Elite Pro Ostrava». З огляду на високу конкуренцію і присутність на сцені в Остраві світових лідерів професійного дивізіону, завойоване Мариною вчора срібло - прекрасний результат!

Про свою підготовку до турніру в Чехії, емоції до і після виступу прес-службі ФББУ розповіла знаменита спортсменка.

ФББУ: - Марина, вітаємо вас з нагородою «IFBB Elite Pro Ostrava»! Знаємо, що рішення дебютувати в Elite Pro саме в Остраві ви прийняли не так давно. Як проходила підготовка до змагань? Чи довелося щось кардинально міняти в тренінгу і харчуванні? На які групи м'язів робили акцент при підготовці до про дебюту?

Марина Оборська: - Дякую за привітання! Це наш спільний успіх: уболівальників, моїх близьких і дружної команди ФББУ!

Так, рішення готуватися до турніру «IFBB Elite Pro Ostrava» можна назвати спонтанним. Підготовку розпочала за два місяці до старту. У тренінгу практично нічого не змінилося. Було по п'ять тренувань на тиждень. Акцент був на плечі і сідничні м'язи. Харчування у мене на вищому рівні завжди, не дозволяю собі грішити. Єдине, що практикувала - це вуглеводне чергування.

 

ФББУ: - Що відчували стоячи на сцені з кращими спортсменками світу?

Марина Оборська: - Стояти на про сцені з кращими дуже сподобалося, але переживання були, не без цього. Серед аматорів була в топі, ось і в про дуже хотілося не підвести. Перший Elite Pro турнір і у мене «срібло»! Емоції переповнювали мене. Не могла повірити. Спочатку не знала, чого очікувати. Як я буду виглядати в порівняннях? Як сприймуть мене судді?

Виступ позаду, є результат і зараз можна видихнути з полегшенням, але не розслаблятися. Турнір в Чехії змінив мої погляди, тому буду готуватися далі і підкорювати нову мету - «Арнольд» (прим. автора. «Арнольд Класік Європа» 20-22.09.2019, Барселона, Іспанія).

1