• Слайд 1
 
interatletika.com




Катерина Стоянова: «Вдалося все!» 

Одеситка Катерина Стоянова 8 червня 2019 року здобула перемогу на турнірі «IFBB Diamond Cup Ostrava» в категорії фітнес-бікіні до 166 см, чим, безумовно, порадувала шанувальників українського бодібілдингу. Природно, що Катерина була фавориткою прогнозів фахівців, перед турніром в Чехії, адже в травні стала володаркою титулу чемпіонки Європи. Нагадаємо, що учениця Дмитра Ноябрьова стала єдиною спортсменкою національної збірної України, якій вдалося завоювати титул чемпіонки Європи-2019 в фітнес-бікіні серед жінок на сцені Санта-Сусанни.

 Прес-служба ФББУ зв'язалася з майстром спорту міжнародного класу Катериною Стояновою після виступу в Чехії і задала свої питання спортсменці.

ФББУ: - Катерина, все, що запланували на «IFBB Diamond Cup Ostrava» вдалося реалізувати?

Катерина Стоянова: - Вдалося, звичайно, все! Дуже хотілося виграти. З тренером Дмитром Ноябрьовим чемпіонську програму не змінювали. Підготовка до «IFBB Diamond Cup Ostrava» нічим не відрізнялася від підготовки до головного старту весни - Чемпіонату Європи.

Дуже задоволені формою і результатом показаними в Чехії.

ФББУ: - В Остраві у вас була вчора можливість спостерігати за виступами спортсменів-професіоналів на турнірі «IFBB Elite Pro Ostrava». Чим запам'ятався для вас турнір Elite Pro? Чи не замислюєтеся про перехід в дивізіон професіоналів?

Катерина Стоянова: - З великим інтересом дивилася турнір «IFBB Elite Pro Ostrava», адже в Остраві три подруги по національній збірній команді України дебютували в новому статусі: Марина Оборська, Кристина Коротка і Вікторія Козинець.

Переживала за всіх, але особливо вболівала за Марину Оборську. Шалено рада її срібному дебюту!

Сама поки не планую переходити в Elite Pro.

ФББУ: - На сцені яких турнірів ми вас побачимо в 2019 році?

Катерина Стоянова: - Основним стартом в цьому році для мене стане чемпіонат світу. Припускаю, що завоювання «золота» світового чемпіонату - мрія багатьох спортсменів і я не виняток.

1