• Слайд 1
 
interatletika.com




Шановні спортсмени, тренери, судді та функціонери!
Просимо вас бути уважнішими при виборі турнірів, в яких ви збираєтеся брати участь.

Інформацію про змагання, які проходять під егідою Національної федерації бодібілдингу України (ФББУ) і Міжнародної федерації бодібілдингу та фітнесу (IFBB) опубліковано на офіційних інформаційних ресурсах вищевказаних організацій: http://fbbu.com.ua/ і https://ifbb.com/

Деякі альтернативні ФББУ/IFBB організації проводять на території України заходи називаючи їх «чемпіонат України з бодібілдингу», «кубок України з бодібілдингу», «чемпіонат світу з бодібілдингу», «чемпіонат Європи з бодібілдингу» не маючи на це право, і тим самим, вводять в оману людей.

Нагадуємо, що згідно з Конституцією IFBB, до спортсменів за участь в несанкціонованих IFBB змаганнях будуть застосовані дисциплінарні заходи.
З моменту останньої участі в несанкціонованих IFBB турнірах, спортсмен зможе бути допущений до участі в змаганнях IFBB через рік і тільки після здачі допінг-контролю.

Наказом №476 від 19 лютого 2013 року державним органом, наділеним повноваженнями регулювати відносини у сфері фізичної культури і спорту в Україні – Держмолодьспортом, Федерації бодібілдингу України було присвоєно статус «національна» безстроково.

Міністерство молоді та спорту України, в питаннях пов'язаних з розвитком виду спорту «бодібілдинг», на території нашої країни співпрацює тільки з ФББУ. Саме Національна федерація бодібілдингу України має виключне право проводити всеукраїнські змагання з бодібілдингу, формувати національну збірну команду для виступів на міжнародних турнірах і чемпіонатах.
Спортивні звання з бодібілдингу присвоюються атлетам і тренерам тільки за результатами участі в турнірах ФББУ/IFBB включених до єдиного календарного плану спортивних заходів України.

З будь-яких питань ви можете звернутись до ФББУ написавши листа на емейл ufbb@i.ua або зателефонувавши за номерами: +380502925131 (комісія атлетів ФББУ), 
+380672649230 (міжнародний комітет ФББУ), +380661163021 (прес-служба ФББУ).

Бажаємо успіхів!

1