• Слайд 1
 
interatletika.com




Наталя Дічковська: «За об’ємами на «Арнольд Класик Африка» я була все ще любитель»

Легендарна українська спортсменка Наталя Дічковська в черговий раз порадувала шанувальників бодібілдингу, виборовши 18 травня 2019 року бронзову нагороду на змаганнях професіоналів  «IFBB Elite Pro Bodybuilding» у рамках фестивалю «Арнольд Класик Африка».
У Йоганнесбурзі був дебют для підопічної Олексія Меркушева на професійному рівні. У дисципліні «women's physique» Наталя посіла третє місце на вище названих змаганнях. Після повернення української делегації в Україну, прес-служба ФББУ зв’язалась з заслуженим майстром спорту України з бодібілдингу, Elite Pro Наталею Дічковською та поставила декілька запитань, стосовно виступу у ПАР та планів на майбутнє.


ФББУ: - Наталю, вітаємо вас з медальним успіхом на дебютному турнірі у статусі спортсмена-професіонала Elite Pro! Знаю, що турнір для дебюту на професійному рівні – «Арнольд Класик Африка» ви обрали давно. Не ризиковано було обирати саме ПАР для дебюту? Погодні умови, тривалий переліт, акліматизація. Все пройшло за планом?

Наталя Дічковська: - Велике спасибі за вітання! Ризикований був вибір змагань, звичайно, але, на жаль, номінація «women's physique» мало де заявлена на інших турнірах. Важливими моментами при обранні змагань для виступу є: країна, що проводить турнір та призовий фонд. Тут все зійшлося на «Арнольд Класик Африка».

Під час процесу підготовки до змагань все пішло не зовсім так, як я планувала, тому формою була не задоволена. Природно, що довгий переліт також вніс свою негативну лепту.

ФББУ: - Як оціните рівень організації «Арнольд Класик Африка»? Взагалі, які відмінності турнірів Elite Pro у порівнянні зі змаганнями аматорів?

Наталя Дічковська: - Організація була на найвищому рівні, все до дрібниць продумано. Готель з'єднувався з місцем проведення турніру «рукавом», не було потреби навіть виходити на вулицю.

Мені ще складно говорити за різницю між аматорами і професіоналами, адже побувала всього лише на одному турнірі. Виходячи з побаченого, особисто мені треба ще набрати маси. Я була за об’ємами все ж ще любитель.



ФББУ: - У вашій колекції є нагороди Всесвітніх Ігор, чемпіонатів світу та Європи, численних представницьких турнірів. Віднедавна з'явилась медаль професійного турніру. Що далі?

Наталя Дічковська: - Далі Чемпіонат Світу серед професіоналів Elite Pro, який пройде в Іспанії, в місті Таррагона, на початку листопада.

ФББУ: - Секрет спортивного довголіття від Наталі Дічковської?

Наталя Дічковська: - Секрету немає, є розумний підхід, дбайливе ставлення до свого організму і головне в нашій справі пам'ятати приказку: "тихіше їдеш - далі будеш!».  Здоров'я і успіхів!

1

2

3
4

4

8

9

9