• Слайд 1
 
interatletika.com




Олександра Суманєєва та Олександр Шепотін змагатимуться на IFBB Diamond Cup Romania

До Бухареста на турнір IFBB Diamond Cup Romania представляти український бодібілдинг відправились двоє спортсменів: Олександра Суманєєва з Києва та Олександр Шепотін з Черкас.
Олександра Суманєєва виступатиме у категоріях «Фітнес-бікіні до 169 см» та «Фітнес-бікіні. Юніорки». Олександр Шепотін змагатиметься за нагороди IFBB Diamond Cup Romania у категорії «Менс фізик +179 см».

Змагання у Румунії пройдуть 10-11 травня 2019 року.

Олександра цієї весни дуже вдало виступає на міжнародних змаганнях. 13 квітня киянка стала переможницею юніорської категорії та бронзовою призеркою змагань серед жінок (до 163 см) з фітнес-бікіні на IFBB Sweden Grand Prix. 5 травня спортсменка збірної України стала володаркою двох нагород Чемпіонату Європи у Санта-Сусанн: бронзової у змаганнях юніорок (21-23 роки. До 166 см) та срібної у змаганнях жінок (до 164 см) з фітнес-бікіні.

На перших своїх міжнародних змаганнях 30 квітня 2019 року відзначився медальним успіхом і Олександр Шепотін, посівши третє місце у категорії «Менс фізик +182 см» на турнірі IFBB Diamond Cup Serbia.

Бажаємо успіхів спортсменам ФББУ на IFBB Diamond Cup Romania!

1