• Слайд 1
 
interatletika.com




24 лютого у київському фітнес-клубі «Forward» пройшли збори спортсменів, які планують у складі збірної команди України з бодібілдингу брати участь у міжнародних змаганнях навесні 2019 року.
У складі експертної ради ФББУ сьогодні працювали та надавали безцінні поради атлетам: президент ФББУ Ігор Делієв, головний тренер збірної України Віталій Талавера, тренер жіночої збірної України Олександр Кислий, Вадим Василевський, Ірина Делієва, Антоніна Оробець, Ірина Лучишина, Кристина Коротка, Ольга Кулінич, Юлія Гладка, Станіслав Візенгер, Михайло Кисляков.


У лінії спортсменів, які претендують цьогоріч на місця у збірній України з бодібілдингу, сьогодні ми побачили чимало атлетів, які вже мають досвід виступів на міжнародних змаганнях.
В минулому році сяяли на міжнародній сцені та планують продовжити успішні виступи навесні 2019 року Олег Даниш, Вікторія Щербакова, Олександра Суманєєва, Олег Ковальчук.

Повертаються після перерви до активних виступів Едвард Муганга, Юрій Зимогляд, Андрій Хабренко, Андріан Волошин.

Фахівці під час зборів надали максимум корисної інформації спортсменам стосовно позінгу, підготовки до змагань. Деяким атлетам експерти порадили обрати іншу змагальну дисципліну. Ми вже знаємо чимало успішних прикладів, коли після того як спортсмени дослухалися порад експертної ради ФББУ щодо зміни дисципліни, вони досягали найкращих результатів на сцені IFBB.

Користь від подібних заходів важко переоцінити, тож не зволікайте, а заплануйте відвідати наступні збори атлетів ФББУ, що відбудуться рівно за місяць – 24 березня 2019 року.
Слідкуйте за новинами ФББУ!