• Слайд 1
 
interatletika.com




Наталія Дичковська - IFBB Elite Pro!

Сьогодні ряди українських спортсменів-професіоналів поповнила легендарна Наталія Дичковська. Одеситка - одна з небагатьох спортсменок в світі, хто має в своїй колекції нагороди всіх найпрестижніших змагань з бодібілдингу серед аматорів. Під керівництвом заслуженого тренера України Олексія Меркушева спортсменка стала бронзовою призеркою Всесвітніх ігор 2009 року, бронзовою призеркою чемпіонату світу з бодібілдингу 2006 року, бронзовою призеркою чемпіонату Європи з бодібілдингу 2005 року, абсолютною чемпіонкою світу 2018 року в вуменс фізик, віце-чемпіонкою світу в вуменс фізик 2013 року, чемпіонкою Європи в вуменс фізик 2013 року, віце-чемпіонкою Європи 2017 року в вуменс фізик.

Апогеєм  любительської кар'єри Наталії стала абсолютна перемога в польському Білостоці на Чемпіонаті світу 2018 року в дисципліні «Вуменс фізик». Після успіху в Польщі Наталія прийняла рішення скористатися правом отримання карти спортсмена-професіонала Elite Pro.

Прес-служба ФББУ привітала імениту спортсменку з новим статусом і поцікавилася змагальними планами.

Наталія Дичковська, IFBB Elite Pro, заслужений майстер спорту України з бодібілдингу, заслужений тренер України з бодібілдингу:

«Можливість взяти карту професіонала IFBB у мене була і раніше, завдяки досягненням на міжнародній арені. Але, погодьтеся, що набагато приємніше підсумувати аматорський етап кар'єри спортсмена абсолютною перемогою на Чемпіонаті світу, що вдалося нам зробити в жовтні 2018 року в Польщі.

У Білостоці, ми з моїм чоловіком і тренером Олексієм Меркушевим, прийняли рішення завершити виступи серед аматорів і спробувати свої сили в дивізіоні професіоналів Elite Pro.

Перший виступ на професійній сцені запланували на турнірі «Арнольд Класік Африка», який пройде з 17 по 19 травня в Йоганнесбурзі. »

1