• Слайд 1
 
interatletika.com




Антон Папежук: «Націлений тільки на перемогу!»

Вперше гучно про себе заявив на змаганнях лучанин Антон Папежук під час Чемпіонату України з бодібілдингу-2017 у Вінниці, здобувши титул абсолютного переможця у дисципліні «менс фізик». Сподівання на те, що Антон буде здобувати нагороди на міжнародній сцені не піддавалися сумніву, питання лише часу. Через рік, восени 2018 року, Антон Папежук став конкурувати за місця у топі на змаганнях IFBB. Атлет виступаючи у категорії менс фізик до 170 см посів 5 місце на «Арнольд Класік Європа» (27-30 вересня м. Барселона, Іспанія), 6 місце на Чемпіонаті світу (26-29 жовтня м. Білосток, Польща). Завершив рік Антон переходом у масл менс фізик та перемогою на міжнародному турнірі «Diamond Cup Kyiv» 1 грудня.
Планами на майбутнє Антон Папежук поділився з прес-службою ФББУ.

Антон Папежук, майстер спорту України:

«За дворічний період у 2017 та 2018 роках встиг взяти участь у багатьох національних та міжнародних змаганнях. Після Чемпіонату світу-2018 в Польщі порадившись з тренерами ФББУ та особистим тренером, вирішую перейти в категорію «масл менс фізик». І останній міжнародний турнір в сезоні - “Diamond Cup Kyiv” відзначаю золотим виступом.

Тепер головна ціль - набрати у вазі, та з новою формою взяти участь у міжнародних осінніх змаганнях. Націлений тільки на перемогу!

 Найближчим часом починаю масо набір. За моєю трансформацією можете слідкувати у мене на сторінці, буду публікувати інформацію про тренувальний процес та зміни у дієті.»

8