• Слайд 1
 
interatletika.com




Підсумки звітно-виборчої конференції ФБФК

22 грудня 2018 року у столиці відбулась звітно-виборча конференція Федерації бодібілдингу та фітнесу Києва. Під час заходу за чотирирічний період роботи звітував президент ФБФК Олександр Якович Білоус. Учасники конференції визнали роботу керівника задовільною.
Виступили також перед членами ФБФК віце-президент організації - Олександр Олександрович Кислий та голова ревізійної комісії Сергій Володимирович Біленко.
За підсумками виступів у 2018 році, кращими спортсменами ФБФК визнані Альбіна Устименко серед жінок та Микита Пустовит серед чоловіків. Кращі атлети року були нагороджені спеціальними дипломами та грошовими преміями.
Відбулись на конференції вибори керівництва Федерації бодібілдингу та фітнесу Києва на новий чотирирічний термін. Президентом ФБФК було обрано Олега Григоровича Чернієвського. Зазначимо, що Олег Чернієвський добре знайомий з роботою столичною федерації, адже очолював її до 2010 року.
Віце-президентом ФБФК обрано Олександра Олександровича Кислого. Керівника ФБФК останніх восьми років - заслуженого тренера України, заслуженого майстра спорту України Олександра Білоуса члени конференції обрали почесним президентом ФБФК.

1