• Слайд 1
 
interatletika.com




Альбіна Устименко: «Все ще попереду!»

Головним здобутком чарівної Альбіни Устименко осіннього сезону стало «срібло» чемпіонату світу у категорії фітнес-бікіні до 169 см (28 жовтня 2018 року, м. Білосток, Польща). У киянки в колекції нагород чимало золотих медалей  національних турнірів та чемпіонатів.  На міжнародних змаганнях Альбіна завжди посідає високі місця: віце-чемпіонка світу-2018, віце чемпіонка Європи 2017-2018 років. 1 грудня ми стали свідками першої перемоги на міжнародному рівні Альбіни Устименко, яку вона здобула в українській столиці на міжнародному турнірі Diamond Cup Kyiv (фітнес-бікіні понад 166 см) .

Альбіна поділилася з прес-службою ФББУ своїми враженнями від осіннього сезону, участі в представницькому турнірі Diamond Cup Kyiv  та розповіла хто є співавтором її успіхів.

 

Альбіна Устименко, майстер спорту України міжнародного класу:

«Осінній сезон видався достатньо довгим, але дуже плідним. Спортивна осінь-2018 залишила після себе шість золотих медалей і одну срібну. З них для мене найбільш вагоміша саме срібна медаль, адже її я привезла з чемпіонату світу, який дуже довго чекала. Останнім цьогорічним турніром для мене став міжнародний турнір Diamond Cup Kyiv,  на якому я здобула своє перше міжнародне золото і так приємно, що їхати на місце проведення 30 хвилин, а не 3 доби. Водночас порадувала організація і місце проведення змагань у Києві. Відчувалась злагоджена робота людей, які відповідали за організацію. Звичайно, хотілось би відвідати ще більше чемпіонатів в цьому сезоні, проте всі ми розуміємо що для виступів підготувати тільки форму не достатньо.

Цей рік я вперше займалась своєю підготовкою не сама, а з тренером - Максимом Веремейчиком. Я дуже задоволена і формою, і результатом, а головне впевнена, що це ще далеко не межа!

Щодо планів, можу сказати точно - все ще попереду, а поки відпочинок!»

1