• Слайд 1
 
interatletika.com




Diamond Cup Kyiv

Україна отримала право прийняти 30 листопада -1 грудня 2018 року в Києві міжнародний турнір з бодібілдингу - Diamond Cup Kyiv. Атлети з усього світу приїдуть до столиці України боротися за нагороди представницького турніру. Представниці прекрасної половини людства змагатимуться у Києві в бодіфітнесі, фітнес-бікіні, велнес фітнесі. На змагальній сцені ми побачимо атлетів-чоловіків наступних дисциплін: бодібілдинг, класичний бодібілдинг, класік фізик, менс фізик, мускуляр менс фізік. Проведення міжнародних змагань з бодібілдингу в столиці України - величезна відповідальність і честь для організаторів - Міністерства молоді та спорту України та Національної федерації бодібілдингу України. Змагання міжнародного рівня, безумовно, підвищать авторитет України як сильної спортивної країни. Те, що міжнародний турнір під егідою Міжнародної федерації бодібілдингу та фітнесу (IFBB) пройде в Києві відкриває насмперед перед українськими спортсменами величезну кількість можливостей.
Безцінним для спортсменів, які дебютуватимуть у складі збірної України, на турнірі Diamond Cup Kyiv стане досвід виступу на міжнародному рівні.
З 2017 року IFBB ввела для спортсменів рейтингову систему «Elite Ranking». Мотивацією для атлетів стали солідні суми призових грошей, які за підсумками року отримують кращі десять спортсменів змагальних дисциплін бодібілдингу. У 2017 та 2018 рока ціла плеяда українців стала володарями чеків на суму від 250 до 15000 доларів в залежності від дисципліни та зайнятого місця у світовому рейтингу.

Якщо раніше за заповітними рейтинговими балами українські спортсмени їздили на турніри за кордон, то Diamond Cup Kyiv дає можливість підвищити свій рейтинг виступаючи в Україні.
Чимало зусиль організатори Diamond Cup Kyiv доклали під час переговорів з керівництвом IFBB, для того, щоб в Києві 1 грудня були розіграні п'ять карт професіоналів Elite Pro.
Не секрет, що отримання спортсменом статусу професіонала - завжди було серед головних цілей бодібілдерів. Отримання про карти - це перехід на новий рівень змагань і фінансових відносин.

Перед учасниками Diamond Cup Kyiv відкривається маса можливостей, завдання спортсменів - скористатися своїми шансами на столичній сцені 1 грудня сповна.
Тож не зволікай, а скоріше заявку на участь у Diamond Cup Kyiv подавай!

Більше інформації доступно за посиланням https://ifbb.com/event/diamond-cup-ukraine-2018/

 1