• Слайд 1
 
interatletika.com




Шановні члени ФББУ!
Федерація бодібілдингу України вітає всіх з Днем фізичної культури та спорту України!

Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту - День фізичної культури і спорту. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю.
Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, фізичне виховання – це здоров’я нації.
Отож, наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків, але найголовніше – створення для цього відповідних умов.

В день професійного свята ФББУ приймає участь у заході присвяченому професійному святу в Києві на території НСК «Олімпійський» з презентацією проекту «Ігри чемпіонів».
На локації ФББУ багатолюдно, весело і багато позитиву, адже головними учасниками «Ігор чемпіонів» є наше майбутнє – діти. ФББУ робить все можливе, щоб наша нація була спортивною, здоровою та успішною.
У день професійного свята бажаємо всім успіхів у благородній справі популяризації здорового способу життя, залучення громадян до занять фізичною культурою і спортом. Міцного всім здоров'я, родинного щастя, невичерпного оптимізму, натхнення у здійсненні всіх починань та задумів, нових спортивних звершень.
Зі святом!

Родина ФББУ

1