• Слайд 1
 
interatletika.com




У Києві відбувся відбір спортсменів до збірної України

8 вересня головний фітнес-клуб країни - «InterFit» на «Олімпійській» восьмий рік поспіль приймав в своїх стінах відбірковий захід спортсменів ФББУ для участі в міжнародних турнірах (IFBB DIAMOND CUP та ARNOLD CLASSIC EUROPE). Відкрив форум вітальним словом президент Національної федерації бодібілдингу України Ігор Делієв. Ігор Анатолійович також привітав усіх присутніх з професійним святом - Днем фізичної культури і спорту України, подякував за працю тренерам, спортсменам, функціонерам, суддям, любителям бодібілдингу - всій великій сім'ї ФББУ.
Далі президент коротко ознайомив з регламентом проведення відбору і передав слово головному тренеру збірної України Віталію Талавері.
Далі все пройшло за відпрацьованим сценарієм відбору: шикування спортсменів в лінію, позування, спілкування експертів ФББУ зі спортсменами. Досвідчені фахівці крім оголошення спортсменам вердикту про включення або невключення до складу збірної України, давали професійні поради, що стосуються підготовки до турнірів.
Для спортсменів відбір - це гарна можливість поспілкуватися с кращими тренерами національної збірної, задати всі питання фахівцям, дізнатись з перших вуст про вимоги до спортсменів збірної України з бодібілдингу. Неодноразово експерти під час заходу акцентували увагу на вимогах Міжнародної федерації бодібілдингу та фітнесу до змагальних купальників, плавок, взуття. Якщо щось з вищеназваного не буде відповідати правилам, на високі місця спортсменам годі й сподіватися. 
Серед атлетів, які взяли участь у відборі були як новачки, так і досвідчені й імениті майстри бодібілдингу. 
У складі претендентів на місце в збірній ми побачили цілу плеяду зведная спортсменів ФББУ:
Марину Оборськиу, Христину Коротку, Катерину Буянову, Яну Єнько, Юлію Дударець, Анастасію Добросол, Ірину Лучішину, Ганну Ус, Євгенію Філоненко, Ірину Рогову, Євгенію Самойлову (всі фітнес-бікіні), Вікторію Щербакову, Аліну Яман, Анастасію Говееву (всі бодіфітнес ), Олександру Дубініну, Марину Мельченко, Вікторію Погребняк (всі фізик), Ольгу Степіну (фітнес), Володимира Андреїшина (класичний бодібілдинг), Антона Ференца, Євгенія Спесівова (бодбілдинг) та інших.
Склад національної збірної на участь в міжнародних змаганнях будуть опубліковані на ресурсах ФББУ найближчим часом, а поки любителям виду спорту пропонуємо подивитися фотозвіт сьогоднішнього заходу.