• Слайд 1
 
interatletika.com




Альбіна Устименко: «В мене шалений запал на осінні старти!»

Навесні 2018 року столичній спортсменці Альбіні Устименко вдалося успішно виступити на всіх основних турнірах сезону в фітнес-бікіні. Апогеєм спортивної весни-2018 став чемпіонат Європи в Санта-Сусанні, на якому Альбіна стала віце-чемпіонкою континенту серед юніорок в категорії +166 см, що стало частковим повторенням досягнень Альбіни на торішньому єврочемпіонаті. У 2017 році на чемпіонаті Європи київська красуня зуміла завоювати два срібла - в юніорській та відкритій вікових категоріях фітнес-бікіні.

Які спортивні висоти збирається підкорити в осінньому сезоні цілеспрямована Альбіна Устименко розповіла прес-службі ФББУ.

Альбіна Устименко, майстер спорту України міжнародного класу:

"Відпочинок вже минув і зараз час присвячений підготовці наступному сезону, адже поставлені достатньо  високі цілі і золото саме не впаде на плечі. Тож зараз маю плани на найважливіші старти - чемпіонат світу серед жінок в Польщі  і чемпіонат світу серед юніорів в Еквадорі. Весняний сезон приніс мені золото кубку України в двох категоріях (серед юніорок та серед жінок. - прим. авт.), що не може не радувати. Також вдалося підтвердити статус віце-чемпіонки Європи.

Це вже третє моє срібло на цьому турнірі . Якщо рік назад на чемпіонаті Європи я і не мріяла завоювати два срібла з першого разу, то цієї весни я знала точно, що планка має бути встановлена не нижче. Так і сталося.  Я програла всього один бал в першому раунді суперниці, а в фіналі ми були рівні з чемпіонкою. Мабуть, саме через це в мене шалений запал на осінні старти, які вже відбудуться зовсім скоро. Тож хочу побажати всім спортсменам терпіння, сил і перемог."

 

Результати виступів Альбіни Устименко навесні 2018 року:
14 квітня
Чемпіонат Києва з бодібілдингу
Юніорки фітнес-бікіні - 1 місце
Жінки фітнес-бікіні до 169 см – 2 місце

20-22 квітня
Кубок України з бодібілдингу, м. Кременчук
Юніорки фітнес-бікіні понад 166 см - 1 місце
Жінки фітнес-бікіні до 169 см – 1 місце

3-7 травня
Чемпіонат Європи з бодібілдингу, м. Санта-Сусанна, Іспанія
Юніорки фітнес-бікіні понад 166 см – 2 місце

 

1

2

3

4