• Слайд 1
 
interatletika.com




Керівництво ГО «Федерації бодібілдингу України» офіційно повідомляє членів федерації про те, що збори деяких представників бодібілдингу, що відбувались 03 березня та 17 березня поточного року не є легітимними і були проведені всупереч Статуту ГО «Федерація бодібілдингу України», попри дотримання встановлених норм і процедур за відсутності необхідних умов легітимності та відповідно кворуму більше 50% членів федерації для прийняття будь-яких рішень згідно з реєстраційними документами Федерації в Міністерстві Юстиції.

Принагідно інформуємо, що з метою захисту ваших інтересів і безперешкодної діяльності нашої Національної федерація керівництво звернулося до суду, який виніс Ухвалу № 759/3499/18 від 14.03.18 щодо невідповідності дій ініціативної групи до Статуту Федерації та законодавства України (ухвала додається).

Просимо президентам обласних федерацій Національної федерації бодібілдингу України та її членам, звернути увагу на те, що відбіркові змагання та відповідні заявки на участь українських атлетів в офіційних міжнародних змаганнях EFBB та IFBB відбуваються в установленому порядку згідно із затверджених Міністерством молоді та спорту України та Національною федерацією регламентів, а також процедур зазначених керівних організаціцй.

Офіційний Кубок України, відбудеться 20-23 квітня 2018 року в м. Кременчук (Полтавської обл.) у Палаці культури «Нафтохімік» (пр-т Лесі Українки 33).
ГО «Федерація бодібілдингу України» буде й надалі відстоювати наші спільні інтереси, забезпечувати участь провідних атлетів в офіційних змаганнях EFBB та IFBB та примножувати здобутки федерації і її спортсменів на міжнародній арені заради слави України!


 

1
2