• Слайд 1
 
interatletika.com




Олег Кривий: «Подальші плани - виступити на турнірах в Греції та Мальті»

Срібний призер IFBB Elite Pro Brasil у відкритій категоріі бодібілдингу Олег Кривий прокоментував свій виступ у Бразилії прес-службі ФББУ та розповів про свої змагальні плани.

Олег Кривий, IFBB Elite Pro:

«Дебют у лізі Elite Pro 10 березня пройшов непогано. Я зайняв друге місце у відкритій категорії, хоча планував виступати в категорії 95 кг, адже моя вага була 91 кг. Вважаю це хорошим результатом для дебюту.
Турнір IFBB Elite Pro Brasil пройшов на дуже високому рівні. Організація заслуговує на оцінку «шість» за  п'ятибальною шкалою. Сцена нереально гарна. Їжа і напої для спортсменів, проживання в готелі - все безкоштовно. Конкуренція у лізі IFBB Elite Pro з часом буде рости, тому що ми на етапі становлення цієї ліги. Все попереду!
Подальші плани - виступити на турнірах в Греції 24 березня (IFBB President Santonja Cup) і Мальті 8 квітня (IFBB Diamond Cup Malta ), але вже у своїй категорії - бодібілдинг до 90 кг. І, напевно, весняний сезон на цьому завершу. Є бажання виступити восени на багатьох турнірах, головним з яких є чемпіонат світу серед професіоналів, тому потрібно дати відпочинок організму».

Ми пишаємося досягненнями Олега Кривого, які є значущими для ФББУ і IFBB.


88