• Слайд 1
 
interatletika.com




Валерій Ніколайчук: «Проведення Кубку Західного регіону України з бодібілдингу - велика відповідальність для Рівненської федерації»

Рівне - місто, до якого 31 березня буде прикута увага любителів бодібілдингу, адже саме тут відбудеться Кубок Західного регіону України.

Останні роки основні успіхи рівнян на змагальній сцені пов'язують із сімейною парою Марина Мельченко - Валерій Ніколайчук. Марина - багаторазова переможниця всеукраїнських змагань, фіналістка чемпіонату Європи. Зважився змінити поміст для пауерліфтингу на сцену і глава родини - Валерій. У 2017 році, на дебютному чемпіонаті України Валерій Ніколайчук завоював «бронзу» в чоловічому бодібілдингу у ваговій категорії до 75 кг.

Черговою метою для президента Федерації бодібілдингу Рівненської області - Валерія Ніколайчука, стало проведення престижних змагань у Рівному. І керівники ФББУ повірили в молодого функціонера, довіривши йому проведення Кубку Західного регіону України.

Прес-служба ФББУ задала свої питання про майбутній турнір Валерію Ніколайчуку.

ФББУ: - Пане Валерію, проанонсуйте головну подію в змагальному бодібілдингу Західної України цієї весни.

Валерій Ніколайчук: 31 березня в місті Рівне відбудеться Кубок Західного регіону України з чоловічого бодібілдингу, класичного бодібілдингу, фізік, жіночого бодіфітнесу та фітнес-бікіні. Місцем проведення змагань стане міський палац культури, більш відомий серед рівнян та гостей міста як "Текстильник". Для Рівненської федерації це велика відповідальність - гідно і на високому рівні провести регіональний турнір.

ФББУ: - Змагання з бодібілдингу та силових видів спорту в Рівному завжди проходять з великим успіхом. Не залишаються осторонь, і практично завжди підтримують організаторів спонсори. Як буде 31 березня? Чи вдалося сформувати призовий фонд турніру?

В.Н .: - Є вже домовленості з партнерами. Нас підтримають спортивний комплекс "Фітнеспорт" (головний партнер), магазин спортивного харчування "Адреналін", торгова марка Activlab. Можна вже зараз сказати, що переможців та призерів Кубку Західного регіону України з бодібілдингу чекають призи та грошові винагороди від партнерів змагань

ФББУ: Знаю, що в суддівській лінії 31 березня буде ряд іменитих фахівців.

В.Н .: - Ми запросили та дуже чекаємо на президента Національної Федерації бодібілдингу України Ігоря Анатолійовича Делієва, таких відомих фахівців як Олександра Гордієнка (м. Кременчук), Володимира Горошка (м. Луцьк), Олега Ніколайця (м. Хмельницький), Федора Хашалова (м. Івано-Франківськ), команду львів'ян на чолі з Володимиром та Оленою Богдановими.

ФББУ: Чи плануєш війти сам на сцену «Текстильника»?

В.Н .: - На Кубку Західного регіону виконуватиму обов'язки головного судді змагань. Всі свої змагальні плани цієї весни пов'язую з Кубком України, який відбудеться наприкінці квітня.

ФББУ: - Які плани на майбутнє у Рівненського осередку ФББУ?

В.Н .: - Федерація налічує невелику кількість спортсменів, та серед них є фіналісти призери і чемпіони всеукраїнських змагань. Серед них дворазова чемпіонка України, фіналістка Чемпіонату Європи з бодібілдингу Мельченко Марина. Не дивлячись на досягнення окремих спортсменів, загальний рівень розвитку нашого виду спорту в регіоні продовжує бажати кращого. В планах федерації регулярно проводити турніри з бодібілдингу, що дозволить залучити як можна більше жителів нашого міста до занять та виступів на змаганнях. Запрошуємо спортсменів з усіх регіонів України підтримати своїм виступом наші починання. До зустрічі у Рівному на Кубку Західного регіону України з бодібілдингу!


Положення Кубку Західного регіону України з бодібілдингу можна завантажити за посиланням .



1
Палац культури "Текстильник"

oo

2
Валерій Ніколайчук

3
Марина Мельченко


7