• Слайд 1
 
interatletika.com




Олег Кривий: «Я здійснив крок в напрямку IFBB ELITE PRO»


Нещодавно ми повідомили про те, що троє українських спортсменів: Андрій Кухарчук (класичний бодібілдинг), Олег Кривий (бодібілдинг до 90 кг) і Дмитро Воєводчук (менс фізик), офіційно є IFBB Elite Pro.

Олег Кривий - абсолютний чемпіон Європи 2015 року, переможець "Арнольд Класік" 2016 року, переможець "Арнольд Класік Європа" 2017 року прокоментував причини переходу в IFBB Elite Pro і розповів про підготовку до перших професійних турнірів


Олег Кривий:
«Як ми знаємо, минулої осені відбувся розкол IFBB Pro League і IFBB Internatonal. В результаті розколу була створена нова організація IFBB ELITE PRO. Восени я в останнє виступив на аматорському рівні і перед мною стало питання:  у якій федерації продовжувати свої виступи? Я свій вибір зробив в сторону IFBB ELITE PRO. Перш за все, тому що ця організація знаходиться зараз на історичному етапі розвитку і я бачу в ній велику перспективу для себе, як для спортсмена. Не буду приховувати, в мене відбулось спілкування з обома сторонами, але розуміння я знайшов зі сторони IFBB ELITE PRO! Також в мене була можливість спілкуватися з багатьма спортсменами і реалізації тих мрій, які всі бачать IFBB Pro League в їх словах я не побачив! Якщо брати мою категорію, то більшість змагань в IFBB Pro League проходять в США, а це витрати на поїздки, проживання і т.д. З іншої сторони, в IFBB ELITE PRO в Європі велика кількість турнірів з достойним призовим фондом. Також, важливим є той факт, що в мене є така людина, як Ірина Делієва – генеральний секретар ФББУ, яка завжди тримає мене в курсі, що, як і коли краще зробити. Вона також здійснює і подачу моїх заявок на змагання і з якою завжди можна порадитись куди краще поїхати виступити. За що я їй дуже вдячний!

Порадившись з друзями, і розібравшись в собі, я здійснив крок в напрямку IFBB ELITE PRO. Вважаю, що я вчинив правильно на даний момент. Першими турнірами в моїй кар’єрі ELITE PRO спортсмена будуть турніри в Греції та Мальті цієї весни. Зараз підготовка проходить досить непогано, але змагання все покажуть. Основні мої цьогорічні змагальні плани пов’язані з осінніми турнірами, яких буде досить багато. Головним з них є Чемпіонат світу серед професіоналів з призовим фондом 200 тисяч євро. В планах цього року виступити не тільки в категорії до 90 кг, але і у відкритій категорії. Тому потрібно працювати над собою, щоб скласти хорошу конкуренцію моїм суперникам!»

 
5
8

7

88